+

Marmolada z czerwonej cebuli:

Sos:

Burger francuski:

  • Bułki do burgerów 10.0 szt.
  • The Vegetarian Butcher Jak Burger (No Beef Burger) 2,4 kg 800.0 g
  • Rukola 80.0 g
  • Ser kozi 400.0 g
  1. Marmolada z czerwonej cebuli:

    • Cebulę czerwoną obierz, pokrój w piórka i podsmaż na oleju.
    • Dodaj cukier, wino, octy i duś na małym ogniu do miękkości. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.
  2. Sos:

    • Majonez wymieszaj z miodem i musztardą.
  3. Burger francuski:

    • Bułki przekrój na pół i delikatnie opiecz.
    • Rozmrożone „Jak Burgery” zgrilluj.
    • Bułki posmaruj sosem, ułóż rukolę, „Jak Burgera”, marmoladę z cebuli, zgrillowany plaster koziego sera i przykryj bułką.