+

Wykonanie

  1. Wykonanie

    • Wypłukane korpusy włóż do garnka i zalej zimną wodą. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie i gotuj na wolnym ogniu ok. 30 minut.
    • Cebulę zeszklij na Ramie, dodaj marchew, pietruszkę i krótko zasmażaj. Dodaj do gotującego się wywaru. Gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem.
    • Po kilku minutach dodaj pokrojone ziemniaki w kostkę i Delikat uniwersalny.
    • Następnie dodaj kapustę i starte buraki, gotuj pod przykryciem.
    • Gdy ziemniaki będą już prawie miękkie dodaj obydwie fasolki, pomidory, przyprawy i całość gotuj ok. 5 minut. Na koniec zabiel śmietanką.
    • Wyjmij korpusy, a obrane z nich mięso dodaj do zupy.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.