
Zwycięzcami tegorocznej 11-tej edycji Primerba Cup są Łukasz Daszyński i Klaudia Jankowska. Oboje mają na swoim koncie zwycięstwa w Młodym Kreatorze Sztuki Kulinarnej, teraz triumfują razem na podium Primerby Cup. Gratulujemy im tego imponującego osiągnięcia!

II miejsce zajeli Przemysław Gryz i Rafał Grzegorzek z Restauracji Art Déco w Hotelu SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój
III miejsce zdobyli Daniel Uliczny i Krzysztof Ruciński z Restauracji Winosfera w Warszawie
Zwycięzcy zdobyli 15 000 zł oraz o nominację do Kulinarnego Pucharu Polski.
Finał konkursu odbył się 26 września podczas targów Polagra Gastro na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. Uczestnicy mieli za zadanie przygotować: danie główne ze schabu z prosięcia, buraków, orzechów, świeżego tuńczyka, ananasa, chili oraz Primerby Knorr Professional.
W jury zasiedli:
- Grzegorz Kazubski - przewodniczący Jury
- Andrea Camastra
- Sebastian Olma
- Michał Kuter
- Tomasz Purol
- Michał Kuduk
- Rafał Godziemski