Menu

Składniki

+

„Jak Kiełbaski”

Wegański sos myśliwski

Podanie

  • Kopytka 1.5 kg

  1. „Jak Kiełbaski”

    • „Jak Kiełbaski zgrilluj.
  2. Wegański sos myśliwski

    • Sos pieczeniowy wymieszaj w gorącej wodzie i zagotuj.
    • Cebulę pokrój w pióra, ogórki, pieczarki i paprykę w paski, czosnek posiekaj.
    • Na oleju kolejno zasmażaj cebulę z czosnkiem, pieczarki, paprykę i ogórki. Podlej winem, dodaj rozmaryn redukuj przez chwilę, połącz z sosem pieczeniowm i zagotuj.
    • Sos dopraw do smaku pieprzem.
  3. Podanie

    • Gorące kopytka polej sosem myśliwskim, na wierzchu ułóż zgrillowane kiełbaski.
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu