Menu

Składniki

+

Hamburger

  1. Hamburger

    • Usmaż Jak Burgera Supreme The Vegetarian Butcher według uznania.
  2. Dodatki

    • Brokuł delikatnie sparz we wrzątku, a następnie podsmaż na tłuszczu i dopraw.
    • Bakłażana przekrój na pół, dopraw solą morską i odstaw na 10 minut, żeby puścił wodę. Następnie osusz go z wody, którą puścił i skrop oliwą z oliwek.
    • Piecz w piekarniku w temperaturze 160°C przez 45 minut. 
    • Wytnij środek bakłażana, grubo posiekaj i dopraw.
  3. Wegańska Harissa

    • Dodaj Majonez Wegański Hellmann’s do miski. Zmieszaj z harissą, pokrojonymi pomidorami suszonymi oraz posiekaną natką pietruszki.
    • Natrzyj podstawę hamburgera przygotowanym sosem. Na to połóż usmażonego hamburgera oraz pozostałe składniki.
    • Danie jest gotowe do serwowania.
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu