Tatar ze śledzia/ koper włoski/ zielone szparagi

Składniki
Tatar ze śledzia/ koper włoski/ zielone szparagi
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł151.84
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Tatar
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Sos sałatkowy koperkowy Knorr 0,8 kg
/g
40.0 g
0%

Koper włoski
/g
250.0 g
0%
Śledź Matias
/g
800.0 g
0%
Oliwki czarne
/g
100.0 g
0%
Cebula
/g
100.0 g
0%
Szparagi zielone
/g
200.0 g
0%
Musztarda z gorczycą
/g
60.0 g
0%
Koperek świeży
/g
25.0 g
0%
Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Dodatki
Pomidorki koktajlowe
/g
250.0 g
0%
Oliwa z oliwek
/ml
50.0 ml
0%
Koperek świeży
/g
0.0 g
0%
Koper włoski
/kg
0.0 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Tatar
-
Olej 100.0 ml
-
Koper włoski 250.0 g
-
Śledź Matias 800.0 g
-
Oliwki czarne 100.0 g
-
Cebula 100.0 g
-
Szparagi zielone 200.0 g
-
Musztarda z gorczycą 60.0 g
-
Koperek świeży 25.0 g
-
Pieprz Czarny Do Smaku
Dodatki
-
Pomidorki koktajlowe 250.0 g
-
Oliwa z oliwek 50.0 ml
-
Koperek świeży
-
Koper włoski
-
Tatar
- Olej wymieszaj z Sosem sałatkowym i koprem włoskim pokrojonym w drobną kostkę.
- Śledzie, oliwki i cebulę pokrój w drobną kostkę, a szparagi w drobne krążki. Wszystkie składniki wymieszaj.
- Dodaj musztardę, posiekany koperek i świeżo zmielony pieprz.
-
Dodatki
- Pomidorki koktajlowe pokrój i wymieszaj z oliwą.
- Koper włoski pokrój na krajalnicy w plasterki i przygotuj chipsy.
- Tatar podawaj z pomidorkami koktajlowymi w oleju, udekoruj chipsami z kopru włoskiego i gałązkami koperku.