Steki roślinne / orientalna sałatka / majonez pikantny

Składniki
Steki roślinne / orientalna sałatka / majonez pikantny
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł64.99
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
STEKI ROŚLINNE
The Vegetarian Butcher Jak Burger Supreme (Raw No Beef Burger) 2,26 kg
/szt.
10.0 szt.
0%

Olej
/ml
80.0 ml
0%
Esencja Umami Knorr Professional 0,4 l
/ml
15.0 ml
0%
.png)
SAŁATKA ORIENTALNA
Cebula czerwona
/g
100.0 g
0%
Boczniaki
/g
600.0 g
0%
Olej
/ml
40.0 ml
0%
Czosnek
/g
20.0 g
0%
Imbir
/g
20.0 g
0%
Dynia
/g
300.0 g
0%
Jarmuż
/g
100.0 g
0%
Sól
/g
5.0 g
0%
Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
/ml
60.0 ml
0%

Wodorosty wakame
/g
300.0 g
0%
MAJONEZ PIKANTNY
Hellmann's Majonez Wegański 2,5 kg
/n/a
300.0 n/a
0%

Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
/ml
80.0 ml
0%

Frytki karbowane
/kg
1.2 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
STEKI ROŚLINNE
-
Olej 80.0 ml
SAŁATKA ORIENTALNA
-
Cebula czerwona 100.0 g
-
Boczniaki 600.0 g
-
Olej 40.0 ml
-
Czosnek 20.0 g
-
Imbir 20.0 g
-
Dynia 300.0 g
-
Jarmuż 100.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Wodorosty wakame 300.0 g
MAJONEZ PIKANTNY
-
Frytki karbowane 1.2 kg
-
STEKI ROŚLINNE
- Jak Burgera rozmroź, uformuj według uznania, obsmaż na patelni. Pod koniec smażenia posmaruj Esencją.
-
SAŁATKA ORIENTALNA
- Pokrojoną cebulę i boczniaki obsmaż na oleju z czosnkiem i imbirem.
- Dynię i jarmuż podsmaż, połącz z boczniakami, dopraw solą i sosem Sambal Manis.
- Wymieszaj z glonami.
-
MAJONEZ PIKANTNY
- Majonez wymieszaj z sosem Sambal Manis.