Menu

Składniki

+

Wykonanie

  1. Wykonanie

    • Sos pieczeniowy połącz z wodą i zagotuj.
    • Policzki przypraw solą, pieprzem, rozmarynem, obsmaż na patelni i przełóż do sosu pieczeniowego.
    • Na patelni od policzków podsmaż pokrojoną cebulę i czosnek, dodaj liść laurowy, wlej wino, redukuj przez chwilę i dodaj do sosu. Garnek przykryj i duś.
    • Miękkie policzki wyjmij, sos przecedź i połącz z kawałkami czekolady, mieszaj do rozpuszczenia.
    • Dynię obierz i pokrój na krajalnicy w długie paski. Przełóż do worka, dodaj ocet i miód, zamknij i skompresuj w wakum.
    • Gnocchi ugotuj w osolonej wodzie i obsmaż na maśle z tymiankiem.- Policzki podawaj z sosem, obsmażonymi gnocchi i rulonikami z dyni.
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu