Podstawowa chińska surówka z kapusty (wegańska)
Jeżeli chcesz, żeby twoja kapusta miała smak słodko-kwaśny, to pamiętaj, aby najpierw dodać cukier, a dopiero potem ocet. W ten sposób łatwiej uzyskasz zbalansowany smak. Aby przygotować wariant pikantniejszy, można dodać drobno pokrojoną papryczkę chili.

Składniki
Podstawowa chińska surówka z kapusty (wegańska)
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Kapusta biała
/g
3000.0 g
0%
Ocet ryżowy
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
/ml
250.0 ml
0%

Sól Do Smaku
/
0.0
0%
Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Olej
/ml
200.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Kapusta biała 3000.0 g
-
Ocet ryżowy 150.0 ml
-
Sól Do Smaku
-
Cukier Do Smaku
-
Olej 200.0 ml