Menu

Zaloguj się i korzystaj z naszego Kalkulatora Food Cost bez przeszkód!

Łatwo oblicz swoje koszty surowców
Zapisz kalkulacje przepisów na potem i korzystaj z nich w dowolnej chwili Wylicz koszt tego przepisu

Składniki

+

Kotlet schabowy


Tę najbardziej popularną polską potrawę, teraz wykonasz dużo szybciej i z mniejszym ubytkiem mięsa.

...

Przygotowanie

  1. Kotlet schabowy

    • Schab pokrój na 10 porcji i rozbij według uznania.
    • Przypraw delikatem i opanieruj.
    • Piec nagrzej do temperatury 200ºC, ustaw pieczenie.
    • Blachę G/N spryskaj Ramą Combi, ułóż opanierowane kotlety i z góry również spryskaj Ramą Combi.
    • Wstaw do pieca, zmniejsz temperaturę do 190ºC i smaż przez 8-10 minut. Czas jest zależny od grubości kotleta.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza