Menu

Składniki

+

Barszcz

Podanie

  • Koperek, posiekany do dekoracji
  • Pietruszka zielona do dekoracji
  • Kwaśna śmietana 200.0 g

  1. Barszcz

    • Na rozgrzany olej wrzuć boczek, mięso oraz cebulę i krótko zasmażaj. Zalej wodą, dodaj Delikat Przyprawę warzywną, przyprawy i gotuj pod przykryciem do miękkości.
    • Warzywa wraz z ziemniaki pokrój w dowolny sposób, dodaj do wywaru i gotuj na małym ogniu.
    • Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i pozostałe składniki.
    • Barszcz zagotuj, dopraw do smaku i odstaw.
  2. Podanie

    • Barszcz wyporcjuj, nałóż kwaśną śmietanę, posyp koperkiem i pietruszką. Podawaj z bułeczką drożdżową posmarowaną sosem czosnkowym.
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu