Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Przepisy
  • Wiedza
    • Gotowanie
    • Biznes gastronomiczny
    • Wspieramy gastronomię podczas kryzysu
    • Kalkulator food cost
    • Broszury z przepisami
  • Szkolenia i konkursy
    • Online Akademia UFS
    • Stacjonarne Warsztaty Kulinarne UFS
    • Wydarzenia i konkursy kulinarne
     
  • Nasze Produkty
    • Wszystkie produkty
    • Bazy warzywne
    • Desery
    • Dodatki do dań
    • Herbaty i napoje
    • Lody
    • Majonezy i dressingi
    • Napoje Urban Monkey
    • Rosoły, przyprawy i sosy sałatkowe
    • Roślinne "mięso"
    • Sosy, fixy, zasmażki
    • Zupy i dodatki do zup
     
  • Jak zamówić
  • Nasze marki
    • Poznaj nasze marki
    • O nas
    • Materiały wsparcia sprzedaży
    • Katalog produktowy
     
  • Kontakt
    • Login
    • Historia zamówień
    • Moje konto
    • Historia zamówień
    • Wyloguj się
produkty
przepisy
  • {query} w produkty
  • {query} w nagrody
  • {query} w przepisy
  • {query} w inne
wszystkie
    • Zapomniałaś/eś hasła?

    • Załóż konto
    • Moje konto
    • Wyloguj się
  1. Strona główna
  2. Wiedza
  3. Gotowanie
  4. Tips & Tricks
  5. Drób
  6. Rozwiń swój warsztat
  1. Drób

Pomysły na drób

Materiały szkoleniowe

  • Pomysły na drób
  • Trybowanie kurczaka i kaczki Trybowanie kurczaka i kaczki
    Pomysły na drób

    Trybowanie kurczaka i kaczki

    Wszystko co musisz wiedzieć o przygotowaniu kaczki i kurczaka.

  • Kurczak - w czym tkwi jego fenomen?  Rodzaje i różnice. Kurczak - w czym tkwi jego fenomen?  Rodzaje i różnice.
    Pomysły na drób

    Kurczak - w czym tkwi jego fenomen? Rodzaje i różnice.

    Kurczak jest najpopularniejszym mięsem drobiowym na świecie. Na każdym kontynencie hoduje się mnóstwo jego rodzajów. Międzynaro...

  • Jak wybrać dobrej jakości drób Jak wybrać dobrej jakości drób
    Pomysły na drób

    Jak wybrać dobrej jakości drób

    Jeżeli na początkowym etapie przygotowywania potrawy nie zadbamy o odpowiedni dobór jakościowy składników, możemy skapitulować ...

  • Jak dopasować techniki kulinarne do różnych rodzajów drobiu? Jak dopasować techniki kulinarne do różnych rodzajów drobiu?
    Pomysły na drób

    Jak dopasować techniki kulinarne do różnych rodzajów drobiu?

    Gotowanie to umiejętność przyrządzania potraw, która łączy źródło pożywienia, technikę obróbki, tradycję oraz kompozycję w niep...

  • Drób - globalne trendy w światowej konsumpcji drobiu
    Pomysły na drób

    Drób - globalne trendy w światowej konsumpcji drobiu

    Produkcja mięsa w skali globalnej wciąż wykazuje tendencję wzrostową*. Liderami w produkcji mięsa drobiowego są Stany Zjednoczo...

  • Mięso z kaczki – charakterystyka, obróbka, przepisy

    Mięso z kaczki – charakterystyka, obróbka, przepisy

    Rozwiń swój warsztat

    Kaczka powraca na nasze stoły w wielkim stylu – zarówno z powodu powrotu do tradycyjnych przepisów, jak i rozsmakowania się w kuchni chińskiej, w której to mięso drobiowe jest często wykorzystywane. Poznaj charakterystykę tego ciekawego mięsa i dowiedz się, co możesz z niego przygotować.

  • Pobierz naszą infografikę o wykorzystaniu części kurczaka i kaczki w swojej kuchni

    Pobierz naszą infografikę o wykorzystaniu części kurczaka i kaczki w swojej kuchni

    Rozwiń swój warsztat

    Zainspiruj się technikami kulinarnymi z całego świata, które pomągą przygotować aromatyczne danie w Twoim domu. Smażyć czy piec? Kuchnia tradycyjna czy molekularna? Wybierz technikę najbardziej odpowiednią dla Ciebie.

    Pobierz ulotkę
  • Przyprawy, sosy i wina - podkreśl smak drobiu z naszą infografiką

    Przyprawy, sosy i wina - podkreśl smak drobiu z naszą infografiką

    Rozwiń swój warsztat

    Drób to mięso, którego smak można wydobyć i podkreślić za pomocą przypraw, niestandardowych sosów i... wina. Niepowtarzalne danie w Twoim menu może być powodem absolutnej satysfakcji Twoich gości.

    Pobierz infografikę

Polecane przepisy

  • Kurczak w chrupiącej panierce z sosami: tatarskim, BBQ, miodowo-musztardowym
  • Kurczak w cieście francuskim z pikantnym sosem pomidorowo-paprykowym i glazurowanymi zielonymi warzywami
  • Roladka z kurczaka w sosie ziołowym
  • Ravioli z konfitowaną kaczką z sosem maślanym, parmezanem i cytryną
Zobacz wszystkie (548)

Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS

  • Ucz się od innych Szefów kuchni
  • 2-minutowe filmy, bez reklam!
  • Opanuj nowe umiejętności
Utwórz konto
Masz już konto? Zaloguj się tutaj
  • Przepisy
  • Wiedza
  • Szkolenia i konkursy
  • Nasze Produkty
  • Jak zamówić
  • Nasze marki
  • Kontakt
  • Newsletter
  • Wybierz swój kraj
  • Please Recycle
  • Ogólne warunki prawne
  • Informacja o prywatności
  • Informacja o wykorzystaniu plików cookie
Zapisz się na nasz Newsletter i bądź na bieżąco!

Zapisując się, otrzymasz przepisy, informacje z branży, darmowe próbki i wiele więcej.

Znajdź nas na
  • YouTube
  • Facebook
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Wszelkie prawa zastrzeżone

Unilever Food Solutions » Home

Zainstaluj ten webapp naTwoim iPhonie Zainstaluj ten webapp na Twoim iPadzie Zainstaluj ten webapp na Twoim Androidzie Zainstaluj ten webapp na Twoim Windowsie

Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.

x