
Zobacz, jak szef kuchni Marilu Madueno z Restaurant Huaca Pucllana przygotowuje causa, unikalne peruwiańskie danie ziemniaczane. Podaje się je jako przystawkę albo lekki posiłek, najlepiej na zimno, a robi się je z doprawianych tłuczonych ziemniaków, pachnącej papryki i chili, soku z limonki i oliwy. Posypuje się je kolendrą i krajanką z jajek gotowanych na twardo.
Zobacz jak powstaje peruwiańska tradycja!
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Polecane produkty
Lista ulubionych produktów
Dodano do listy
Nie udało się dodać do listy
Usunięto z listy
Nie udało się usunąć z listy
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj