
Spróbuj tej przewrotnej wersji klasycznego deseru. Napełnij ciasto ptysiowe majonezem, połączonym z musztardą pełnoziarnistą i musztardą Dijon. Na tym ułóż warstwę plasterków usmażonej wołowiny, sera Roquefort, chipsów ziemniaczanych, dojrzałych pomidorów i kiszonych ogórków. Albo napełnij ciasto ptysiowe majonezem z kaparami i koperkiem, na tym połóż gotowanego homara, kawior wasabi i udekoruj.
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Polecane produkty
Lista ulubionych produktów
Dodano do listy
Nie udało się dodać do listy
Usunięto z listy
Nie udało się usunąć z listy
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj