
Pozwól się zainspirować szefowi kuchni Davidowi Toutainowi i jego wypowiedzi o tym, co go skłania do korzystania z produktów sezonowych. W jego restauracji nie ma menu à la carte. Zamiast tego, menu jest w całości oparte na produktach sezonowych i ich dostępności.
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Polecany przepis
Confitowane kacze udka, buraczane pierogi z kaczką, sos z pomarańczą
Sprawdź przepis
Mariaż kuchni polskiej z francuską owocujący oryginalnym i atrakcyjnym sposobem przygotowania dania.
Polecane produkty
Lista ulubionych produktów
Dodano do listy
Nie udało się dodać do listy
Usunięto z listy
Nie udało się usunąć z listy
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj