Dieta bezglutenowa i bezmleczna w restauracji
Obejrzyj wywiad z dietetyk kliniczną Beatą Feldmann.
W Polsce aż 30 proc. osób eliminuje z diety jeden lub więcej produktów. Czy rynek gastronomiczny powinien dostosować się do ich oczekiwań? Jakie zmiany wprowadzić w menu oraz w wyposażeniu kuchni, by spełnić wymagania swoich gości? O dietach bez glutenu i bez laktozy w gastronomii rozmawiamy z dietetyk kliniczną Beatą Feldmann.
Dowiedz się więcej na temat ALERGENÓW
Polecane produkty
Lista ulubionych produktów
Dodano do listy
Nie udało się dodać do listy
Usunięto z listy
Nie udało się usunąć z listy
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj