Trwa sezon na dynię i jarmuż. Dowiedz się, jak stworzyć rozgrzewające imprezowe menu.

Rozmawiamy z Przemysławem Kaczmarkiem, Szefem Kuchni Unilever Food Solutions, o układaniu jesiennego menu na imprezę, w którym nasi goście będą mogli się prawdziwie rozsmakować. Jak ożywić zupę dyniową? Które sezonowe warzywa są na topie? Jak w nowoczesny sposób korzystać z technik wędzenia? Obejrzyj film i spraw, by jesienna impreza była niezapomniana.

 

05:25

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.