Ostatnie miesiące w roku to okres szczególny. Czas licznych spotkań i okazji do zabawy. Sam kalendarz daje ku temu wiele sposobności. Andrzejki, wigilie firmowe, bale sylwestrowe, a chwilę później bale karnawałowe. Wszystkie te imprezy nierozerwalnie wiążą się z jedzeniem. A to już pole do popisu dla Was, szefowie kuchni! 

W naszej broszurze znajdziecie opracowane przez szefów kuchni Unilever Food Solutions autorskie przepisy zapraszające do dyskutowania z tradycyjnymi jesienno-zimowymi smakami potraw i mnóstwo inspiracji. Zachęcamy Was do odwagi w komponowaniu menu na wszystkie nadchodzące okazje. 

Dodatkowo – zmieniamy się dla Was. W tej broszurze zapraszamy także do lektury: o zwyczajach imprezowych Polaków, o andrzejkach i wigiliach firmowych.

Pobierz naszą ulotkę już teraz!

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.