Zarówno mięso kaczki, jak i kurczaka należy do najpopularniejszych rodzajów drobiu w skali światowej. Zachęcamy do obejrzenia naszych najnowszych materiałów filmowych, w których szefowie kuchni doskonale instruują adeptów sztuki kulinarnej w kwestii trybowania kurczaka na elementy kulinarne, jak również trybowania, faszerowania i szycia kaczki.

Miłego oglądania!

Kliknij i zobacz, jak efektownie zrobić ścieg angielski lub francuski – włącz film „Trybowanie, faszerowanie i szycie kaczki”.

 

02:12

Sprawdź, jak w prosty sposób uzyskać poszczególne części kurczaka – włącz film „Trybowanie kurczaka na elementy kulinarne”.

01:47

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto