Nasze kulinarne propozycje to kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami oraz rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami. Takie połączenie składników sprawi, że smak proponowanych dań, z pewnością zaskoczy Twoich gości.

Polecany przepis

Kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami

Propozycja na listopadowe danie. Klasyczne risotto przygotowuje się w rondlu i co jakiś czas podlewa bulionem lub wywarem do uzyskania pożądanej konsystencji, Alternatywnie ryż można ugotować wcześniej do 3/4 miękkości i dogotować przed serwowaniem - zabieg ten skraca czas przygotowania dania w restauracjach à la carte.

Sprawdź przepis
Receptura na listopad

Receptura na listopad

Wypróbuj nasze listopadowe przepisy!

Pobierz przepis

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.