
Koreańska kuchnia zna ponad 150 rodzajów kawałków mięsa, 50 używa się dzisiaj regularnie do przygotowywania koreańskich dań. King Cut to tradycyjny sposób rozbioru mięsa do żeberek King Ribs podawanych w restauracjach serwujących koreańskie BBQ i dostępnych na większości targów koreańskich. Jeżeli sami rozbieracie mięso, namoczcie je na 30 do 60 minut w zimnej wodzie, aby ograniczyć specyficzny zapach i smak.
Dzięki poniższemu filmowi dowiesz się jak przygotować mięso w koreańskim stylu.
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Wybierz dystrybutora
- ...
Preferowany dystrybutor
Dodatkowi dystrybutorzy
Preferowany dystrybutor
Dodatkowi dystrybutorzy
Wybierz dystrybutora
Wybierz dystrybutora
Dystrybutor poda koszt i czas przesyłki
Czytaj więcej
Nie widzisz tutaj swojego dystrybutora? Skontaktuj się z nami
Polecane produkty
23
139
Bestseller
*Cena sugerowana NETTO
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
42
254
*Cena sugerowana NETTO
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
21
254
Bestseller
*Cena sugerowana NETTO
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
Produkt niedostępny u wybranego dystrybutora
Lista ulubionych produktów
Dodano do listy
Nie udało się dodać do listy
Usunięto z listy
Nie udało się usunąć z listy