Z wielką przyjemnością informujemy, że znamy już nazwiska półfinalistów piętnastej – jubileuszowej edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2019!

Liczba 65 przesłanych zgłoszeń oraz wysoki poziom zaproponowanych przez Was dań zaskoczyły nas bardzo miło i przerosły nasze najśmielsze oczekiwania.

Oto lista półfinalistów:

  1. Czeronek Dominik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
  2. Demska Julia z Branżowej Szkoły I stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej 7 w Bydgoszczy
  3. Fackowska Magdalena z Branżowej Szkoły I stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej 7 w Bydgoszczy
  4. Hablovskyi Yaroslav Zespół Szkół przy ul. M. Konopnickiej w Pułtusku
  5. Jarmolski Tomasz z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych Technikum nr 8 przy ul.  Stanisława Wyspiańskiej w Bielsku-Białej
  6. Kata Agnieszka z Zespołu Szkół Gospodarczych przy ul. Spytka Ligęzy w Rzeszowie
  7. Lubański Marcin z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych Technikum nr 8 przy ul.  Stanisława Wyspiańskiej w Bielsku-Białej
  8. Meronk Piotr z Zespołu Szkół Agrotechnicznych przy ul. Stefanii Sempołowskiej w Sławnie
  9. Niziński Wojciech z Zespołu Szkół Hotelarsko-Gastronomicznych przy ul. Morskiej w Gdyni
  10. Oleksy Adam z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Okólnej 35 w Gorzowie Wlkp.
  11. Pelechaty Daniel z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Okólnej 35 w Gorzowie Wlkp.
  12. Rogacki Aleks z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
  13. Rogoziński Kamil z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
  14. Wantrych Dawid z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
  15. Wąsik Kacper z Zespołu Szkół nr 5, przy ul. Elsnera w Lublinie
  16. Wojtkowiak Jakub z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu

Lista rezerwowa: Starzyk Karol z Niepublicznej Branżowej Szkoły I stopnia przy ul. I. Paderewskiego w Kielcach

Półfinalistom gratulujemy. Wszystkim uczniom, którym nie udało się zakwalifikować do półfinału, serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i trud włożony w przygotowanie konkursowych dań - jednocześnie zapraszamy do wzięcia udziału w kolejnej edycji konkursu.

Organizator konkursu
Unilever Food Solutions

Regulamin

Regulamin

Regulamin Konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej

Pobierz