Niezmiernie miło nam poinformować, że Jury konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 po ocenieniu wszystkich nadesłanych zgłoszeń zakwalifikowało 16 uczniów.

Pełna lista półfinalistów konkursu

  1. Kacper Janik z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
  2. Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
  3. Krzysztof Kowalski z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
  4. Tobiasz Baluk z Technikum „Lider” w Lublinie
  5. Arkadiusz Woźniak z Technikum „Lider” w Lublinie
  6. Joanna Palińska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
  7. Bartosz Gawlik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
  8. Daniel Bauer z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
  9. Jacek Darnowski z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
  10. Wiktoria Giemska  z Branżowej Szkoły I Stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej w Bydgoszczy
  11. Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Bielsku Białej
  12. Dominik Wiśniewski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
  13. Bartosz Kowalczyk z Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przy ul. Zagórskiej w Kielcach
  14. Emil Kasprzycki z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach
  15. Aleksandra Klóska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
  16. Klaudia Miodowicz z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu

 

Osoba znajdująca się na liście rezerwowej to Anna Elsner z Technikum nr 2 przy ul. Szkolnej w Wodzisławiu Śląskim.

Dziękujemy za wszystkie nadesłane zgłoszenia.

 

Półfinał odbędzie się 24 października w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu przy ul. Bałtyckiej 43.

 

Gratulujemy!

Regulamin

Regulamin

Regulamin Konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej

Pobierz